Forretningslokaler Stjørdal, Namsos og Trondheim

Gråbrek Eiendom er et familieselskap lokalisert på Stjørdal. Vi eier forretningseiendommer på Stjørdal, Namsos og Trondheim.

Forretningslokaler på Stjørdal 

På Stjørdal har vi en næringspark på Gråbrek Mølle. Her finner du et hovedbygg med forretningslokaler, et lager, produksjonslokaler, og vi har leietakere som Recover Nordic, Hjelpemiddeleksperten, Møbelringen og Felleskjøpet (siloene). Vi har et stort verkstedsbygg.
 
I Kjøpmannsgata 13 har vi private og offenlige leietakere. Stjørdal kommune har en god del kontorer, samt private selskaper som Reklamebanken, ISS, Innherredsmegleren, Beredt Kompetanse og Radio-Midt Norge har tilholdssted her idag. Kjøpmannsgata 13 er bygd i 1991, og Gråbrek Eiendom overtok eiendommen i 2014. 
 
Forretningsbygget rommer hele 4300 m2. Det er 4 etasjer samt en kjeller. 
  

Forretningslokaler i Namsos 

I Namsos er vi deleier av Spillum Næringspark, via Nøsthaugen Eiendom. Vi er andelseier med 20%. Pt er eiendommen utleid til aktører som Statoil, Coop og Møbelringen.
 

Forretningslokaler i Trondheim 

I Trondheim er vi deleier av Heggstadmoen Næringspark, hvor vi pt er andelseier med 35%. Leietakere her er Trondheim Renholdsverk, Bowling 1 Gokart, Nortura, Sparebanken Midt Norge, et lagerlokale for St.Olavs og Torill's transport.